Webcosmetics

Shea Butter

 

Shea Butter(butyrospermum parkii) is afkomstig van de Shea-noten-boom, een typisch Afrikaanse savanne-boom. Shea-butter wordt al eeuwen door de Afrikanen gebruikt voor uitwendige lichaamsverzorging; als balsem tegen o.a. rheuma, spierpijn en verbrandingen wordt het met verbazingwekkend goede resultaten ingezet. Shea-butter is tevens een fijne lippenbalsem. De boter heeft verzachtende eigenschappen op de huid en bovendien een zon-beschermingsfactor 3-4, mits puur toegepast. Shea-butter is in Europa uitvoerig klinisch getest. Buitengewoon goede resultaten werden er  geboekt bij de bestrijding van de droge huid, huid-ontstekingen, -ziektes, -verbrandingen en -irritaties. Shea-butter wordt tevens een trophisch (voedend) effect toegeschreven, waardoor de bloedcirculatie in de huid bevorderd wordt. Dit leidt o.a. tot verhoogde zuurstof-toevoer en eliminatie van afbraakproducten. Shea Butter smelt op lichaamstemperatuur (dus heel langzaam inwrijven op even op temperatuur laten komen).

Shea Butter
Pure shea butter (100%)
Inhoud: 70 ml. Prijs:   3,99 Art.nr: SH70
3 Stuks: Prijs  9,58 Art.nr: SH70/3x
Bestellen en/of informatie

Home