Webcosmetics

Sesam-olie

 

Sesam-olie (sesamum indicum) wordt gewonnen uit de zaden van de sesamplant, die vooral voorkomt in Indonesië. Sesam-olie is stabiel doordat zij over een hoog gehalte aan natuurlijke anti-oxidanten beschikt. Een prachtige balans tussen mono- en poly-onverzadigde vetten geeft sesam-olie verzachtende, voedende, en beschermende eigenschappen (waaronder extra bescherming tegen de zon). Sesam-olie is uitermate geschikt als huid/basis-olie en (baby)massage-olie.

Sesam-olie
Pure sesam-olie (100%)
Inhoud:  100 ml. Prijs: €  3,48 Art.nr: SE100
Inhoud:  250 ml. Prijs: €  6,54 Art.nr: SE250
Inhoud:  500 ml. Prijs: € 10,86 Art.nr: SE500
Inhoud: 1000 ml. Prijs: € 19,22 Art.nr: SE1000
Inhoud: 5000 ml. Prijs: € 84,60 Art.nr: SE5000 (1 jerrycan)
Bestellen en/of informatie

Home