Webcosmetics

Jojoba

 

De Jojoba-olie van Webcosmetics is een puur natuurlijke planten-olie die gewonnen wordt via 'koude persing' uit de koffieboon-grote Jojoba-noten. Jojoba-olie is gelig en helder bij kamertemperatuur, niet helder en zelfs 'vlokkerig' bij lagere temperaturen; jojoba-olie wordt vanzelf bij kamertemperatuur weer prachtig helder, soms al binnen 10 minuten. Een groot voordeel van Jojoba-olie is het feit dat de olie niet ranzig wordt. Jojoba-olie ondersteunt de natuurlijke huidfuncties, zij heeft bovendien het vermogen om vochtregulerende en voedende bestanddelen in de huid te brengen. Jojoba-olie laat zich bijzonder goed uitsmeren, wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, heeft een hoornlaag verzachtende werking, en maakt de huid fluweel zacht.

Meer informatie: Jojoba-olie (simmondsia chinensis; oude benaming: buxus chinensis) is een vloeibare was, voornamelijk opgebouwd uit esters. Reguleert de zuurmantel, verhoogt de huidspanning en bevordert het bruiningsproces. Jojoba-olie bevat tevens vitaminen (o.a. Vit. E) en mineralen.

Jojoba-olie
Pure jojoba-olie (100%)
Inhoud:  100 ml. Prijs: (op aanvraag) Art.nr: 1040
Inhoud:  250 ml. Prijs: (op aanvraag) Art.nr: 1042
Inhoud:  500 ml. Prijs: (op aanvraag) Art.nr: 1043
Inhoud: 1000 ml. Prijs: (op aanvraag) Art.nr: 1044
Bestellen en/of informatie

English
Jojobaoil is a natural plant oil obtained from jojoba nuts through cold processing followed by a filtration step. Jojobaoil is a liquid wax mainly consisting of esters of unsaturated fatty alcohols and fatty acids. Soluble in fatty matter such as plant and mineral oils. Jojobaoil has excellent spreading properties, it is easily absorbed by the skin without leaving a tacky feeling. Jojobaoil supports the natural protective functions giving a pleasant, velvety suppleness.

Deutsch
Jojobaöl ist ein naturreines Planzenöl, das duch Kaltpressen und anschliessende Filtration aus Jojobanüssen gewonnen wird. Chemisch gesehen ist Jojobaöl ein flüssiges Wachs und setzt sich in der Hauptsache aus Estern ungesättigter Fettalkohole und Fettsäuren suzammen. Aussehen: klare, gelbe, ölige Flüssigkeit. Geruch: schwach typisch. Anwendungskonzentration (Kosmetiek): 1-10%. Anwendungshinweise: Jojobaöl hat ein gutes Spreitvermögen, zieht gut in die Haut ein, verleiht ihr ein nicht-fettiges Gefühl und eine angenehme samtige Weichheit. Zusätzlich unterstützt Jojobaöl die natürliche Schutzfunktion der Haut.

Home