Webcosmetics

Avocado

 

Avocado-olie (persea gratissima) wordt vooral bij hoogwaardige cosmetische preparaten ingezet (huid-, bad-, massage-olin en crmes). Ze bevat hoogwaardige olin, mineralen, provitamine A, vitamine D en E, lecithine en fytohormonen. Avocado-olie voorkomt vochtverlies en beschermt in het bijzonder de droge, schilferige en gevoelige huid. Avocado regenereert, verzacht, en maakt de stugge verharde huid weer soepel. Avocado heeft dieptewerking, dus tevens uitermate geschikt voor de behandeling van het onderhuidse bindweefsel. De avocado-boom komt voor in Midden- en Zuid-Amerika. De vruchten zijn groen tot donkergroen en peervormig. Al honderden jaren gebruiken de vrouwen in Mexico en Zuid-Amerika de avocado-olie als beschermend- en vochtregulerend middel.

Avocado-olie.
Pure avocado-olie (100%)
Inhoud:  100 ml. Prijs:   4,44 Art.nr: 1240 
Inhoud:  250 ml. Prijs:   8,34 Art.nr: 1242
Inhoud:  500 ml. Prijs:  13,86 Art.nr: 1246
Inhoud: 1000 ml. Prijs: 24,60 Art.nr: 1248

Bestellen en/of informatie

Home