Webcosmetics

Amandel-olie

 

De zoete amandel-olie, die Webcosmetics inkoopt, is puur plantaardig en 'koud-geperst'. De olie wordt door de huid opgenomen, en laat geen ongewenst vetfilmpje achter. Zoete amandelen (amandel = prunus dulcis) bevatten olie, eiwitten en koolhydraatverbindingen. Amandel-olie werkt verzachtend en soepelmakend op de huid. De olie verhindert bovendien vochtverlies van de opperhuid, waardoor een betere vochtbalans verkregen wordt. Amandel-olie is een heerlijke olie om mee te masseren. Bittere amandelen komen niet in aanmerking omdat zij kunnen leiden tot de vorming van giftige stoffen.

Amandel-olie. Extra lang houdbaar.
Pure amandel-olie (100%)
Inhoud:  100 ml. Prijs:   2,89 Art.nr: 1070
Inhoud:  250 ml. Prijs:   4,65 Art.nr: 1072
Inhoud:  500 ml. Prijs:   8,35 Art.nr: 1073
Inhoud: 1000 ml. Prijs: 14,43 Art.nr: 1074
Inhoud: 5 liter. Prijs: 65,00 Art.nr: 1075 (1 jerrycan)
Inhoud: 10 liter. Prijs: 122,85 Art.nr: 1076 (2 jerrycans van 5 liter)
Bestellen en/of informatie

English
Sweet Almond Oil is a pure plant oil obtained out of sweet almonds by cold pressing. It is a fatty oil which is easily absorbed without leaving an undesired fatty film on the skin. Doses recommended in cosmetics (creams, lotions, skin and bath oils): 0,5 - 8%.

Home