Webcosmetics

AloŽ Vera

 

AloŽ Vera AloŽ Verakent een zeer lange cosmetica-geschiedenis. Uit overleveringen kunnen we opmaken dat zelfs Cleopatra de vele voordelen die AloŽ Vera biedt reeds volop benutte. De werkzame stoffen in de aloŽ vera gel (verwerkt in onze aloŽ vera vliesmaskers) zijn o.a. diverse aminozuren en proteÔnen, enzymen, mineralen, suikers en vitaminen. AloŽ Vera werkt verzachtend en beschermend, onderdrukt ontstekingsverchijnselen, reguleert het vochtgehalte, werkt regenererend en bevordert de elasticiteit van de huid. AloŽ Vera verhoogt de huiddoorbloeding en heeft een bacteriostatische werking. AloŽ Vera kan dus breed ingezet worden, zowel bij de jongere als de vermoeide en gestreste oudere huid.

---

AloŽ Vera-olie
Deze AloŽ Vera-olie wordt bereid door verse fijn gesneden bladeren in een basis olie te laten weken. Daardoor komen de werkzame stoffen van de AloŽ Vera vrij (in deze olie voornamelijk vitaminen, mineralen en sporenelementen) en worden opgelost in de basisolie.
De AloŽ Vera-olie die zo ontstaat is dus een mengsel van basisolie en AloŽ Vera. Men spreekt in dit geval van een maceraat (macereren = laten weken).
AloŽ Vera-olie werkt vooral verzachtend en helend.
AloŽ Vera-olie
Inhoud:   50 ml. Prijs: Ä  2,67 Art.nr: 1229
Inhoud:  100 ml. Prijs: Ä  4,66 Art.nr: 1230
Inhoud:  250 ml. Prijs: Ä  8,61 Art.nr: 1232
Inhoud:  500 ml. Prijs: Ä 14,45 Art.nr: 1234
Inhoud: 1000 ml. Prijs: Ä 25,54 Art.nr: 1236
Bestellen en/of informatie

Home