Webcosmetics

Allanto´ne

 

Allanto´ne komt in de natuur in tarwekiemen voor en is zeer geliefd in de cosmetica- en farmacie-wereld. Onze huid is zeer gebaat bij de vele gunstige effecten: verzachtend en kalmerend; keratolytisch (daardoor o.a. anti-schilferend/anti-roos); bevordering zacht-, glad- en gezond uiterlijk; onderdrukking van jeuk, irritaties, zonverbranding, ruwheid, kloven en barstjes; bespoediging celproliferatie (regeneratie, anti-age, huidverjonging), epithelisering en wondgenezing; versteviging van de wand van aderen, waardoor vorming van zichtbare rode en blauwe adertjes wordt tegengegaan. Zeer kleine concentraties zijn al toereikend voor een optimale werking.

 

Home